Fri frakt & byten Betala tryggt med Klarna 30 dagars öppet köp

Frakt

Vi erbjuder fri frakt inom Sverige. Alla beställningar skickas med DB Schenker eller PostNord.

Du har alltid 30 dagar på dig att returnera eller byta en beställning. 

Retur & Byte

Byten

Vi erbjuder gratis byten av storlek och färg på din beställning. Väljer du att byta ett plagg fyller du i det på din returetikett och skickar med i paketet. Kontakta även vår kundtjänst på info@kebne.nu 

För att byten ska vara godkända krävs det att prislappar finns kvar på plagget, samt att plagget är oanvänt. Alla varor som skickas tillbaka måste vara packade i påse eller kartong, vid transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras du som kund.

Returer 

Returrätten gäller i 30 dagar efter du mottagit varan. Använd gärna originalemballaget, se till att försluta förpackningen ordentligt och sätt på den bifogade returfraktetiketten. Därefter lämnar du in paketet på valfritt Post Nord- eller Schenker ombud. När du returnerar en vara debiteras du en kostnad på 79 kronor (Ingen avgift vid retur i butik*), avgiften regleras i efterhand. Har du några frågor gällande din retur, kontakta Kebnes kundsupport på info@kebne.nu
Så snart din retur blivit administrerad får du en bekräftelse via mail. Vi arbetar så snabbt vi kan med att administrera din återbetalning som ska ske senast 14 dagar från att vi mottagit varan.

När du skickar tillbaka produkterna ska du se till att de är ordentligt förpackade. Du bär nämligen själv ansvaret för paketet/produkterna tills vi får det/dem. Spara kvittens från transportören och eventuella spårningsnummer.

OBS! Vi accepterar inga paket som skickas mot efterkrav eller liknande.

*Butik: Varorna kan retuneras på Hanzens Butiker.  Se om du har en butik nära här.

Återbetalning

När vi tar emot produkten inspekterar vi den och därefter får du tillbaka det belopp som du har betalat till oss vid köpet. Beloppet överförs alltid med samma betalningsmetod som har använts vid köpet. Om du exempelvis har använt betalkort återbetalas beloppet till det kort som har använts vid köpet.

OBS!
Du kan förlora ditt köpbelopp, helt eller delvis. Det sker om produktens värde har minskat på grund av 

  • att du har använt produkten, 
  • den har skadats under tiden du har ansvarat för den, 
  • du har hanterat produkten på något sätt som inte var nödvändigt för att fastställa vilka produkter det är samt vilka egenskaper och funktioner de har.

Hållbara friluftsbyxor från Kebne

Vårt löfte till dig är att med erfarenhet, kunskap och passion ta fram friluftsbyxor av högsta kvalitet som du kan utmana, slita på och nöta ut. Men det kommer ta tid. Det lovar vi.

Bli en del av äventyret på instagram @kebne.nu

Tagga @kebne.nu och #mittkebne i ditt inlägg för chansen att vinna fina priser!

Friluftskläder för vardag och fritid

Bakom Kebne står erfarna friluftsmänniskor som gått ihop för att ta fram en riktigt bra produkt till människor i rörelse - till ett riktigt schysst pris. Idén till varumärket kläcktes när en av grundarna besteg Kebnekaise.  

Shoppa

Tänk på det här när du köper friluftskläder

Vilka friluftsbyxor finns det? 

Det finns olika typer av friluftsbyxor och outdoorbyxor. Allroundbyxor är alltid ett bra första köp. De har bra rörelsefrihet med stretch och förböjda knän som passar dina äventyr i olika säsonger. 

Shorts är alltid ett bra val under sommaren. De är luftiga och håller dig sval under varma dagar. Skorts är en kjolmodell med insydda shorts undertill. 

Här hittar du Kebnes shorts för dam och shorts för herr.

Välj friluftsbyxor efter aktivitet

När du ska köpa friluftsbyxor bör du alltid utgå efter vad du ska använda dem till. Om du ska gå på längre fjällturer rekommenderas en outdoorbyxa med förstärkningar kring knä och rumpa. Om du även ska röra dig i krävande miljöer, till exempel klättring eller bergsbestigning, rekommenderas friluftsbyxor med stretch. Kom ihåg att välja ett slitstarkt material om du ska använda dina friluftsbyxor mycket.

Här hittar du Kebnes friluftsbyxor för herr och friluftsbyxor för dam

Fri frakt & byten Betala tryggt med Klarna 30 dagars öppet köp

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Trustpilot