Fri frakt & byten Betala tryggt med Klarna 30 dagars öppet köp

Friluftskläder för varje tillfälle

Nyfikenhet är en del av människans natur. Att se nya spännande platser, utmanas i obruten terräng och testa våra sinnen. Samtidigt har vi våra vanliga rutiner i vardagen. Allt behöver inte vara storslaget, de blir vad man gör det till. Men med rätt utrustning blir allt mycket roligare.

Upptäck mer med Kebne

På Kebne älskar vi varje äventyr, litet som stort. Och vi vet att det nästa kan vara just utanför din dörr - det är bara upp till dig att bestämma omfattningen. Vad du än väljer så ger vi dig bättre förutsättningar.

Med Kebne tar du dig längre på upptäcksfärden, från snötäckta fjällandskap ner till somriga dalgångar, skogspromenader, jakten, fisketuren och vardagsaktiviteter. Varje tråd, stretch och passform är noga utvalt och beprövat för att klara av krävande miljöer och olika väderförhållanden.

Vi vill vara din vardagshjälte

Vårt mål är att alltid finnas nära till hands när nästa aktivitet dyker upp. Därför måste vi göra plagg som lever upp till våra och dina, högt ställda krav. 

Kvalitet

Vi arbetar bara med de bästa materialen och fabrikerna för att du ska få ett plagg som klarar av en riktig utmaning.

Hållbarhet

Slit gärna på dina byxor, det är vad de är till för. Men det är inte lätt, de är gjorda för att hålla länge.

Komfort

Det ska vara skönt att bära Kebne. Därför fokuserar vi på plagg med bra stretch, grym passform och riktigt bra material.

Schysst pris

Vi skippar både mellanhänder och återförsäljare för att du ska kunna köpa en grym produkt till ett så schysst pris som möjligt.

Med känsla för friluftsliv

Idén till Kebne kläcktes när en av grundarna besteg just Kebnekaise. Vi såg hur de etablerade märkena tog mycket betalt för hyffsade produkter. Vi tänkte att vi kunde göra minst lika bra eller ännu bättre produkter till ett betydligt schysstare pris, genom att skippa återföräljare och mellanhänder. 

Och just därför grunades Kebne, i höstmörkret strax ovanför polcirkeln. För att vi visste att vi kunde göra bättre, och erbjuda en riktigt bra byxa, med samma premiumkänsla, fast till en lagom peng. 

Idag består vårt sortiment av mångsidiga outdoorbyxor för äventyr, vardag och fritid.
Bakom Kebne står ett tight team av friluftsmänniskor och entreprenörer som gått ihop för att ta fram riktigt bra produker till människor i rörelse - utan mellanhänder eller återförsäljare. Därför kan vi kan erbjuda hög kvalitet för ett mer rättvist pris. 

Hållbara friluftsbyxor från Kebne

Vårt löfte till dig är att med erfarenhet, kunskap och passion ta fram friluftsbyxor av högsta kvalitet som du kan utmana, slita på och nöta ut. Men det kommer ta tid. Det lovar vi.

Bli en del av äventyret på instagram @kebne.nu

Tagga @kebne.nu och #mittkebne i ditt inlägg för chansen att vinna fina priser!

Friluftskläder för vardag och fritid

Bakom Kebne står erfarna friluftsmänniskor som gått ihop för att ta fram en riktigt bra produkt till människor i rörelse - till ett riktigt schysst pris. Idén till varumärket kläcktes när en av grundarna besteg Kebnekaise.  

Shoppa

Tänk på det här när du köper friluftskläder

Vilka friluftsbyxor finns det? 

Det finns olika typer av friluftsbyxor och outdoorbyxor. Allroundbyxor är alltid ett bra första köp. De har bra rörelsefrihet med stretch och förböjda knän som passar dina äventyr i olika säsonger. 

Shorts är alltid ett bra val under sommaren. De är luftiga och håller dig sval under varma dagar. Skorts är en kjolmodell med insydda shorts undertill. 

Här hittar du Kebnes shorts för dam och shorts för herr.

Välj friluftsbyxor efter aktivitet

När du ska köpa friluftsbyxor bör du alltid utgå efter vad du ska använda dem till. Om du ska gå på längre fjällturer rekommenderas en outdoorbyxa med förstärkningar kring knä och rumpa. Om du även ska röra dig i krävande miljöer, till exempel klättring eller bergsbestigning, rekommenderas friluftsbyxor med stretch. Kom ihåg att välja ett slitstarkt material om du ska använda dina friluftsbyxor mycket.

Här hittar du Kebnes friluftsbyxor för herr och friluftsbyxor för dam

Fri frakt & byten Betala tryggt med Klarna 30 dagars öppet köp

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Trustpilot