Fri frakt & byten Betala tryggt med Klarna 30 dagars öppet köp

Våra produkter är gjorda för att du ska trivas med dem – och verkligen använda dem.

Vi tror på hållbarhet och därför erbjuder vi slitstarka produkter som lever länge. Vi arbetar ständigt hårt på att förbättra oss, och strävar alltid efter att vår miljöpåverkan ska vara så liten som möjligt.

Ett steg
Många varumärken inom vår bransch byter ut sitt sortiment varje år, vilket ofta leder till stort svinn bland flera produkter. Vi jobbar med att sälja varje plagg vi köper in. Och istället för att göra helt nya kollektioner, uppgraderar vi design och funktion på våra byxor utifrån våra kunders recensioner. Vi tror på att skapa tidlösa plagg som kan leva vidare även fast årstiden ändras.

Produktionen sker uteslutande i Kina, där vi noggrant valt ut en fabrik som följer landets lagar och regler kring arbetsförhållanden, löner och avfallshantering. Vi designar alla våra kläder i Sverige.

Hållbara friluftsbyxor från Kebne

Vårt löfte till dig är att med erfarenhet, kunskap och passion ta fram friluftsbyxor av högsta kvalitet som du kan utmana, slita på och nöta ut. Men det kommer ta tid. Det lovar vi.

Bli en del av äventyret på instagram @kebne.nu

Tagga @kebne.nu och #mittkebne i ditt inlägg för chansen att vinna fina priser!

Friluftskläder för vardag och fritid

Bakom Kebne står erfarna friluftsmänniskor som gått ihop för att ta fram en riktigt bra produkt till människor i rörelse - till ett riktigt schysst pris. Idén till varumärket kläcktes när en av grundarna besteg Kebnekaise.  

Shoppa

Tänk på det här när du köper friluftskläder

Vilka friluftsbyxor finns det? 

Det finns olika typer av friluftsbyxor och outdoorbyxor. Allroundbyxor är alltid ett bra första köp. De har bra rörelsefrihet med stretch och förböjda knän som passar dina äventyr i olika säsonger. 

Shorts är alltid ett bra val under sommaren. De är luftiga och håller dig sval under varma dagar. Skorts är en kjolmodell med insydda shorts undertill. 

Här hittar du Kebnes shorts för dam och shorts för herr.

Välj friluftsbyxor efter aktivitet

När du ska köpa friluftsbyxor bör du alltid utgå efter vad du ska använda dem till. Om du ska gå på längre fjällturer rekommenderas en outdoorbyxa med förstärkningar kring knä och rumpa. Om du även ska röra dig i krävande miljöer, till exempel klättring eller bergsbestigning, rekommenderas friluftsbyxor med stretch. Kom ihåg att välja ett slitstarkt material om du ska använda dina friluftsbyxor mycket.

Här hittar du Kebnes friluftsbyxor för herr och friluftsbyxor för dam

Fri frakt & byten Betala tryggt med Klarna 30 dagars öppet köp

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Trustpilot